Registratie

Registratie2019-05-13T22:01:48+01:00

De inschrijving voor de Emoena leergang 2020/2021 is gesloten. Wilt u alvast inschrijven voor de leergang van 2021/2022, vul dan het onderstaande formulier in. We kunnen geen garanties van deelname bieden, maar uw gegevens zullen worden bewaard en er zal contact met u worden opgenomen zodra de selectieprocedure voor de leergang van 2021/2022 begint.

Deelname bedraagt €2000 (Inclusief begeleiding, studiemateriaal, certificering en toegang tot musea en gebedshuizen). Voor deelnemers van buiten de overheid of bedrijven reduceren wij de kosten naar €1500. Wanneer deze kosten een belemmering vormen voor uw deelname kunt u eventueel beroep doen op een fonds. Neem hiervoor contact met ons op via m.moyaert@emoena.nl.

In dit unieke 18-daagse leiderschapsprogramma krijgt u les van wetenschappers, beleidsadviseurs, religieuze leiders en professionals uit het werkveld. Interactieve hoorcolleges worden afgewisseld met casuïstiek, rollenspel, scriptural reasoning, en uitdagende opdrachten. Iedere dag bevinden we ons op unieke locaties zoals bijvoorbeeld het Anne Frank huis, het Rijks Museum van Oudheden, de ULU Moskee, het Catharijne convent in Utrecht, bij de Liberaal Joodse Gemeente Amsterdam, het Wereldhuis en nog veel meer. Tijdens het programma wordt u intensief begeleid door een enthousiast kernteam.

U kunt ook PE (permanente educatie) punten krijgen wanneer u deelneemt aan dit programma.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Geboorte datum

Geslacht

manvrouw

Denominatie

Hoe ben je bekend geraakt met Emoena?

Motivatie (500 woorden)

CV upload

Upload pasfoto